Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

500 g zeleného zelí
2 mrkve
3 řapíky celeru
2 jarní cibulky
1 cibule
parmazán
Na dresink:
225 g majonézy
1 lžíce Dijonské hořčice
1 lžíce krupicového cukru
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce citronové šťávy
sůl
pepř

Postup přípravy

Nakrouhané zelí dejte do mísy a pořádně ho rukama promačkejte, aby zkřehlo. Teprve pak přidejte mrkev, kousky celeru, jarní cibulky i cibuli. Všechny ingredience na dresink našlehejte v misce, přilijte k salátu a důkladně promíchejte. Před servírováním posypte parmazánem.
Tip- Coleslaw je ideální k hovězím steakům.

Pomohl vám recept?
10hodnocení4

Další videorecepty