Čokoládovokávová pěna s lískovými oříšky
Ingredience
3 | lžičky instantní kávy Perla |
100 g | hořké čokolády |
200 ml | smetany (33 %) |
130 g | mascarpone |
1 | lžíce moučkového cukru |
100 g | lískových ořechů |
Postup přípravy
1. Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.
2. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.
3. Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.
4. V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.
5. Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.
6. Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY