Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čokoládovokávová pěna s lískovými oříšky

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Čokoládovokávová pěna s lískovými oříšky

Co budete potřebovat

3 lžičky instantní kávy Perla
100 g hořké čokolády
200 ml smetany (33 %)
130 g mascarpone
1 lžíce moučkového cukru
100 g lískových ořechů

Jak na to?

1. Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.

2. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.

3. Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.

4. V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.

5. Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.

6. Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládovokávová pěna s lískovými oříšky

Dezert Snadné Sladká jídla Párty Vegetariánské Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

3 lžičky instantní kávy Perla
100 g hořké čokolády
200 ml smetany (33 %)
130 g mascarpone
1 lžíce moučkového cukru
100 g lískových ořechů

Jak na to?

1. Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.

2. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.

3. Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.

4. V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.

5. Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.

6. Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty