
Čokoládovokávová pěna s lískovými oříšky
Postup přípravy
1. Vroucí vodou zalijte v malém šálku instantní kávu Perla a nechte vychladnout.
2. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechte také vychladnout.
3. Mezitím ušlehejte smetanu dotuha.
4. V jiné míse vyšlehejte mascarpone s cukrem, poté přidejte 4 lžíce vychladlé kávy a rozpuštěnou čokoládu. Nakonec opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu.
5. Pěnu rozdělte do 4 misek a dejte alespoň na 2 hodiny do chladničky.
6. Před podáváním posypte nasekanými, nasucho opraženými lískovými ořechy.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod