Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čokoládovo-ořechový chlebíček

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Čokoládovo-ořechový chlebíček

Co budete potřebovat

100 g másla
400 g kvalitní tmavé čokolády
50 g krupicového cukru
1/2 lžičky skořice
200 g světlých sušenek esíček, rozlámaných
100 g lískových ořechů, spařených a nahrubo nasekaných
mletý kokos na posypání

Jak na to?

Obdélníkovou pečící formu na hřbet nebo chlebíček vyložte potravinářskou fólií. Máslo, čokoládu a cukr dejte do středně velkého rendlíku a nad vroucí vodní lázní nechte rozpustit. Promíchejte, přidejte skořici, sušenky a oříšky a směs nalijte do připravené formy. Povrch uhlaďte nožem, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte na dvě hodiny do ledničky. Poté vyklopte na servírovací talíř, posypte kokosem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládovo-ořechový chlebíček

Dezert Velmi snadné Česká Moučníky a koláče
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

100 g másla
400 g kvalitní tmavé čokolády
50 g krupicového cukru
1/2 lžičky skořice
200 g světlých sušenek esíček, rozlámaných
100 g lískových ořechů, spařených a nahrubo nasekaných
mletý kokos na posypání

Jak na to?

Obdélníkovou pečící formu na hřbet nebo chlebíček vyložte potravinářskou fólií. Máslo, čokoládu a cukr dejte do středně velkého rendlíku a nad vroucí vodní lázní nechte rozpustit. Promíchejte, přidejte skořici, sušenky a oříšky a směs nalijte do připravené formy. Povrch uhlaďte nožem, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte na dvě hodiny do ledničky. Poté vyklopte na servírovací talíř, posypte kokosem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty