Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

100 g másla
400 g kvalitní tmavé čokolády
50 g krupicového cukru
1/2 lžičky skořice
200 g světlých sušenek esíček, rozlámaných
100 g lískových ořechů, spařených a nahrubo nasekaných
mletý kokos na posypání

Postup přípravy

Obdélníkovou pečící formu na hřbet nebo chlebíček vyložte potravinářskou fólií. Máslo, čokoládu a cukr dejte do středně velkého rendlíku a nad vroucí vodní lázní nechte rozpustit. Promíchejte, přidejte skořici, sušenky a oříšky a směs nalijte do připravené formy. Povrch uhlaďte nožem, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte na dvě hodiny do ledničky. Poté vyklopte na servírovací talíř, posypte kokosem a podávejte.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty