Čokoládové střepy
Ingredience
300 g | tmavé čokolády |
300 g | bílé čokolády |
½ | lžičky oranžového gelového barviva |
50 g | sušenek Oreo |
50 g | Kyselých žížalek |
55 g | marcipánu na dort |
20 g | tmavé polevy |
15 g | barevného cukrového zdobení |
Postup přípravy
1. V kastrůlku přiveďte k varu trochu vody a nad párou rozpusťte v žáruvzdorných miskách jednotlivě tmavou a bílou čokoládu. Do bílé přidejte barvivo a dobře promíchejte.
2. Na plech vyložený pečicím papírem nalijte tmavou čokoládu a vložte na 2 minuty do lednice.
3. Mezitím rozlámejte sušenky na čtvrtiny a žížalky přepulte. Polevu připravte podle návodu na obalu. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.
4. Plech s čokoládou vyndejte z lednice. Vlijte na ni oranžovou čokoládu a zasypte sušenkami, žížalkami, zdobením a nalepte očka.
5. Vložte do lednice a nechte ztuhnout. Před podáváním rozlámejte na střepy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY