Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čokoládové střepy

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Čokoládové střepy

Co budete potřebovat

300 g tmavé čokolády
300 g bílé čokolády
½ lžičky oranžového gelového barviva
50 g sušenek Oreo
50 g Kyselých žížalek
55 g marcipánu na dort
20 g tmavé polevy
15 g barevného cukrového zdobení

Jak na to?

1. V kastrůlku přiveďte k varu trochu vody a nad párou rozpusťte v žáruvzdorných miskách jednotlivě tmavou a bílou čokoládu. Do bílé přidejte barvivo a dobře promíchejte.

2. Na plech vyložený pečicím papírem nalijte tmavou čokoládu a vložte na 2 minuty do lednice.

3. Mezitím rozlámejte sušenky na čtvrtiny a žížalky přepulte. Polevu připravte podle návodu na obalu. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.

4. Plech s čokoládou vyndejte z lednice. Vlijte na ni oranžovou čokoládu a zasypte sušenkami, žížalkami, zdobením a nalepte očka.

5. Vložte do lednice a nechte ztuhnout. Před podáváním rozlámejte na střepy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládové střepy

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Párty Magazín 10/2020 Počet porcí: 20
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

300 g tmavé čokolády
300 g bílé čokolády
½ lžičky oranžového gelového barviva
50 g sušenek Oreo
50 g Kyselých žížalek
55 g marcipánu na dort
20 g tmavé polevy
15 g barevného cukrového zdobení

Jak na to?

1. V kastrůlku přiveďte k varu trochu vody a nad párou rozpusťte v žáruvzdorných miskách jednotlivě tmavou a bílou čokoládu. Do bílé přidejte barvivo a dobře promíchejte.

2. Na plech vyložený pečicím papírem nalijte tmavou čokoládu a vložte na 2 minuty do lednice.

3. Mezitím rozlámejte sušenky na čtvrtiny a žížalky přepulte. Polevu připravte podle návodu na obalu. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout.

4. Plech s čokoládou vyndejte z lednice. Vlijte na ni oranžovou čokoládu a zasypte sušenkami, žížalkami, zdobením a nalepte očka.

5. Vložte do lednice a nechte ztuhnout. Před podáváním rozlámejte na střepy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty