
Výborná cibulačka podle Jamieho Olivera
Francouzská cibulačka představuje cibuli v její nejlepší podobě. Jamie Oliver je zase synonymem zaručené kvality. Vyzkoušejte recept s kombinací cibulovin a s vůní worcesterské omáčky a čedaru.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Polévka
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 1 plž
- Olej olivový 2 plž
- Šalvěj čerstvá 2 hrs.
- Česnek 8 strouž.
- Cibule červená 5 ks
- Cibule 4 ks
- Cibule šalotka 3 ks
- Pórek 300 g
- Pepř
- Vývar hovězí 2 l
- Sůl
- Cheddar strouhaný 200 g
- Chléb 8 ks
- Worcesterová omáčka
- Máslo 1 plž
- Olej olivový 2 plž
- Šalvěj čerstvá 2 hrs.
- Česnek 8 strouž.
- Cibule červená 5 ks
- Cibule 4 ks
- Cibule šalotka 3 ks
- Pórek 300 g
- Pepř
- Vývar hovězí 2 l
- Sůl
- Cheddar strouhaný 200 g
- Chléb 8 ks
- Worcesterová omáčka


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.