Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Chlebíčky s řepou a matjesy

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Chlebíčky s řepou a matjesy

Co budete potřebovat

1 nakládaná červená řepa
200 ml bílého skyru
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
¼ lžičky sušeného česneku
½ citronu
3 vejce
½ bílé cibule
100 g kaparů
4 krajíce vícezrnného chleba
4 lžíce matjesů v oleji
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Řepu nastrouhejte najemno, vložte do síta a lehce vyždímejte. V menší misce promíchejte se skyrem, hořčicí, solí, pepřem, sušeným česnekem a 1 lžící citronové šťávy.
2. Vejce vložte do kastrůlku s vroucí vodou, stáhněte plamen a vařte 7 minut. Cibuli nakrájejte na proužky, kapary sceďte.
3. Chléb opečte v topinkovači nebo nasucho v pánvi dokřupava. Každý krajíc namažte řepnou pomazánkou, obložte cibulí, plátky vajec a kousky matjesů. Posypte lístky kopru a kapary.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chlebíčky s řepou a matjesy

Svačina Velmi snadné Magazín 2/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

1 nakládaná červená řepa
200 ml bílého skyru
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
¼ lžičky sušeného česneku
½ citronu
3 vejce
½ bílé cibule
100 g kaparů
4 krajíce vícezrnného chleba
4 lžíce matjesů v oleji
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Řepu nastrouhejte najemno, vložte do síta a lehce vyždímejte. V menší misce promíchejte se skyrem, hořčicí, solí, pepřem, sušeným česnekem a 1 lžící citronové šťávy.
2. Vejce vložte do kastrůlku s vroucí vodou, stáhněte plamen a vařte 7 minut. Cibuli nakrájejte na proužky, kapary sceďte.
3. Chléb opečte v topinkovači nebo nasucho v pánvi dokřupava. Každý krajíc namažte řepnou pomazánkou, obložte cibulí, plátky vajec a kousky matjesů. Posypte lístky kopru a kapary.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty