Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 nakládaná červená řepa
200 ml bílého skyru
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
¼ lžičky sušeného česneku
½ citronu
3 vejce
½ bílé cibule
100 g kaparů
4 krajíce vícezrnného chleba
4 lžíce matjesů v oleji
1 hrst čerstvého kopru

Postup přípravy

1. Řepu nastrouhejte najemno, vložte do síta a lehce vyždímejte. V menší misce promíchejte se skyrem, hořčicí, solí, pepřem, sušeným česnekem a 1 lžící citronové šťávy.
2. Vejce vložte do kastrůlku s vroucí vodou, stáhněte plamen a vařte 7 minut. Cibuli nakrájejte na proužky, kapary sceďte.
3. Chléb opečte v topinkovači nebo nasucho v pánvi dokřupava. Každý krajíc namažte řepnou pomazánkou, obložte cibulí, plátky vajec a kousky matjesů. Posypte lístky kopru a kapary.

Pomohl vám recept?
6hodnocení4

Další videorecepty