1
V menším kastrůlku přiveďte vodu k mírnému varu a vložte do ní 5 křepelčích vajíček. Vařte je přesně 2 minuty a poté ihned zchlaďte v ledové vodě. Po vychladnutí oloupejte a dejte stranou.
2
Omytý svazek ředkviček zbavený natě nakrájejte nožem nebo na mandolíně na tenké plátky.
3
Plátky nakrájené veky potřete bohatou vrstvou čerstvého sýra. Poklaďte je plátky ředkviček a pár lístky rukoly.
4
Přidejte úhledně nařasené plátky selské šunky a dozdobte rozkrojeným vajíčkem a několika hráškovými výhonky.
1
V menším kastrůlku přiveďte vodu k mírnému varu a vložte do ní 5 křepelčích vajíček. Vařte je přesně 2 minuty a poté ihned zchlaďte v ledové vodě. Po vychladnutí oloupejte a dejte stranou.
2
Omytý svazek ředkviček zbavený natě nakrájejte nožem nebo na mandolíně na tenké plátky.
3
Plátky nakrájené veky potřete bohatou vrstvou čerstvého sýra. Poklaďte je plátky ředkviček a pár lístky rukoly.
4
Přidejte úhledně nařasené plátky selské šunky a dozdobte rozkrojeným vajíčkem a několika hráškovými výhonky.