Chlebíčky s českou chutí se selskou šunkou
Ingredience
5 | křepelčích vajíček |
1 | svazek ředkviček |
½ | Mlynářské veky z Albertova pekařství |
200 g | čerstvého sýra Česká chuť |
2 | hrsti rukoly |
200 g | selské šunky Česká chuť |
2 | hrsti mikrobylinek – hrášek |
Postup přípravy
1. V menším kastrůlku přiveďte vodu k mírnému varu a vložte do ní 5 křepelčích vajíček. Vařte je přesně 2 minuty a poté ihned zchlaďte v ledové vodě. Po vychladnutí oloupejte a dejte stranou.
2. Omytý svazek ředkviček zbavený natě nakrájejte nožem nebo na mandolíně na tenké plátky.
3. Plátky nakrájené veky potřete bohatou vrstvou čerstvého sýra. Poklaďte je plátky ředkviček a pár lístky rukoly.
4. Přidejte úhledně nařasené plátky selské šunky a dozdobte rozkrojeným vajíčkem a několika hráškovými výhonky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY