Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Chlebíčky s českou chutí se selskou šunkou

Chlebíčky s českou chutí se selskou šunkou

Ingredience

5 křepelčích vajíček
1 svazek ředkviček
½ Mlynářské veky z Albertova pekařství
200 g čerstvého sýra Česká chuť
2 hrsti rukoly
200 g selské šunky Česká chuť
2 hrsti mikrobylinek – hrášek

Postup přípravy

1. V menším kastrůlku přiveďte vodu k mírnému varu a vložte do ní 5 křepelčích vajíček. Vařte je přesně 2 minuty a poté ihned zchlaďte v ledové vodě. Po vychladnutí oloupejte a dejte stranou.

2. Omytý svazek ředkviček zbavený natě nakrájejte nožem nebo na mandolíně na tenké plátky.

3. Plátky nakrájené veky potřete bohatou vrstvou čerstvého sýra. Poklaďte je plátky ředkviček a pár lístky rukoly.

4. Přidejte úhledně nařasené plátky selské šunky a dozdobte rozkrojeným vajíčkem a několika hráškovými výhonky.

Pomohl vám recept?
1hodnocení2

Další videorecepty