Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Chilli marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí...
Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí tradice
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím

Chilli marmeláda

Co budete potřebovat

4 větší červené papriky
3–5 chilli papriček
kousek čerstvého zázvoru podle chuti
200 g rajčat
100 vinného octa
150 g hnědého cukru
20 g citrusového pektinu

Jak na to?

Vykrájené papriky, chilli papričky i se semínky a oloupaný zázvor nasekejte v mixéru na malé kousky nebo pečlivě nakrájejte. Rajčata rozmixujte na kaši. Vše přesuňte do hrnce, přilijte ocet a za občasného míchání 20 minut vařte.
Cukr dobře promíchejte s pektinem a přisypte k zelenině. Dobře promíchejte a vařte na mírném plameni dalších pět minut. Až se směs začne přichytávat na stěny hrnce, znamená to, že dobře želíruje a je hotovo. Naplňte do připravených sklenic a pevně zatáhněte víčko.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chilli marmeláda

Velmi snadné Vánoce Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Rajče , Chilli paprička Magazín 12/2018 Počet porcí: 2-3 skleničky
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

4 větší červené papriky
3–5 chilli papriček
kousek čerstvého zázvoru podle chuti
200 g rajčat
100 vinného octa
150 g hnědého cukru
20 g citrusového pektinu

Jak na to?

Vykrájené papriky, chilli papričky i se semínky a oloupaný zázvor nasekejte v mixéru na malé kousky nebo pečlivě nakrájejte. Rajčata rozmixujte na kaši. Vše přesuňte do hrnce, přilijte ocet a za občasného míchání 20 minut vařte.
Cukr dobře promíchejte s pektinem a přisypte k zelenině. Dobře promíchejte a vařte na mírném plameni dalších pět minut. Až se směs začne přichytávat na stěny hrnce, znamená to, že dobře želíruje a je hotovo. Naplňte do připravených sklenic a pevně zatáhněte víčko.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí...
Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí tradice
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Mandarinkový punč
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím

Inspirujte se podobnými recepty