×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Cheesecake do skleničky

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Cheesecake do skleničky

Co budete potřebovat

90 g bezlepkových karamelových sušenek Nature's Promise
40 g mandlí
30 g rozpuštěného másla
350 g čerstvého sýra Philadelphia
300 g plnotučného tvarohu
4–5 lžic medu
1 lžíce citronové šťávy
½ vanilkového lusku nebo 
2 kapky vanilkového aroma
250 g borůvek + k dozdobení

Jak na to?

Sušenky a mandle vložte do stolního mixéru a rozmixujte. Přidejte rozpuštěné máslo a znovu ještě chvíli mixujte.
V míse smíchejte čerstvý sýr, tvaroh, med, citronovou šťávu a semínka z poloviny vanilkového lusku nebo vanilkové aroma.
Borůvky rozmixujte dohladka.
Na dno skleniček vložte směs z rozdrcených sušenek. Na ně dejte vrstvu tvarohového krému a zalijte rozmixovanými borůvkami. Dejte na 60 minut chladit do lednice.
Před podáváním ozdobte celými borůvkami a zasypte zbylými rozdrcenými sušenkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cheesecake do skleničky

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Videorecept Magazín 9/2018 Počet porcí: 4-6
Průměrné hodnocení 4 (12)
Ideální varianta pro sladké občerstvení. Dezert do skleničky má tu výhodu, že nechá vyniknout jednotlivým vrstvám báječných ingrediencí. Dejte si proto při 
vrstvení opravdu záležet.

Co budete potřebovat

90 g bezlepkových karamelových sušenek Nature's Promise
40 g mandlí
30 g rozpuštěného másla
350 g čerstvého sýra Philadelphia
300 g plnotučného tvarohu
4–5 lžic medu
1 lžíce citronové šťávy
½ vanilkového lusku nebo 
2 kapky vanilkového aroma
250 g borůvek + k dozdobení

Jak na to?

Sušenky a mandle vložte do stolního mixéru a rozmixujte. Přidejte rozpuštěné máslo a znovu ještě chvíli mixujte.
V míse smíchejte čerstvý sýr, tvaroh, med, citronovou šťávu a semínka z poloviny vanilkového lusku nebo vanilkové aroma.
Borůvky rozmixujte dohladka.
Na dno skleniček vložte směs z rozdrcených sušenek. Na ně dejte vrstvu tvarohového krému a zalijte rozmixovanými borůvkami. Dejte na 60 minut chladit do lednice.
Před podáváním ozdobte celými borůvkami a zasypte zbylými rozdrcenými sušenkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty