Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Červená bábovka z řepy

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z...
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější...
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech

Červená bábovka z řepy

Co budete potřebovat

½ grapefruitu
200 g červené řepy
250 g mandlí natural
2 vejce
200 g třtinového cukru
125 ml olivového oleje
375 g hladké mouky
3 lžičky prášku do pečiva
20 g másla
100 g moučkového cukru
1 lžička citronové šťávy

Jak na to?

1. Dobře omytý grapefruit nakrájejte i s kůrou na malé kousky. Řepu oloupejte, nahrubo nastrouhejte a vymačkejte z ní šťávu do malé misky. Mandle rozmixujte najemno.

2. Do mixéru vložte grapefruit, vejce, třtinový cukr a olej a rozmixujte na pastu. V míse smíchejte prosátou mouku, rozmixované mandle a prášek do pečiva. Přilijte pomerančovou pastu a dobře promíchejte. Nakonec přidejte nastrouhanou řepu a spojte do těsta. Vlijte do bábovkové formy vymazané máslem a pečte asi 40 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

3. Na polevu smíchejte moučkový cukr, citronovou a 2 lžičky řepné šťávy. Hustotu polevy upravte přidáním cukru nebo řepné šťávy tak, aby se vám dobře nanášela a nestékala z povrchu bábovky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Červená bábovka z řepy

Dezert Snadné Vegetariánské Magazín 3/2020 Počet porcí: 1 bábovka
Průměrné hodnocení 1 (3)

Co budete potřebovat

½ grapefruitu
200 g červené řepy
250 g mandlí natural
2 vejce
200 g třtinového cukru
125 ml olivového oleje
375 g hladké mouky
3 lžičky prášku do pečiva
20 g másla
100 g moučkového cukru
1 lžička citronové šťávy

Jak na to?

1. Dobře omytý grapefruit nakrájejte i s kůrou na malé kousky. Řepu oloupejte, nahrubo nastrouhejte a vymačkejte z ní šťávu do malé misky. Mandle rozmixujte najemno.

2. Do mixéru vložte grapefruit, vejce, třtinový cukr a olej a rozmixujte na pastu. V míse smíchejte prosátou mouku, rozmixované mandle a prášek do pečiva. Přilijte pomerančovou pastu a dobře promíchejte. Nakonec přidejte nastrouhanou řepu a spojte do těsta. Vlijte do bábovkové formy vymazané máslem a pečte asi 40 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

3. Na polevu smíchejte moučkový cukr, citronovou a 2 lžičky řepné šťávy. Hustotu polevy upravte přidáním cukru nebo řepné šťávy tak, aby se vám dobře nanášela a nestékala z povrchu bábovky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Čokoládová pěna z avokáda
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech

Inspirujte se podobnými recepty