Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Cavatappi à la arrabbiata

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Cavatappi à la arrabbiata

Co budete potřebovat

6 lžic olivového oleje
1 červená chilli paprička
1 žlutá chilli paprička
3 stroužky česneku
1 lžíce sušené bazalky
800 g krájených loupaných rajčat
140 g rajského protlaku
sůl, pepř
500 g těstovin cavatappi Albert
1 hrst petrželky

Jak na to?

1.Na mírném ohni rozehřejte v pánvi olej. Vsypte nadrobno pokrájené chilli a plátky oloupaného česneku. Restujte 1 minutu a vsypte bazalku. Promíchejte.

2.Přidejte rajčata, konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte a opepřete. Vařte na mírném ohni 15 minut.

3.Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu al dente. Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a vmíchejte ji do omáčky. Zbytek těstovin sceďte a přidejte k omáčce.

4.Podávejte posypané nasekanou čerstvou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cavatappi à la arrabbiata

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Vegetariánské Magazín 5/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (3)
Omáčka arrabbiata je pikantnější verze marinary. Říká se, že vznikla z pomsty italské ženy svému manželovi. Aby ho potrestala, přidala do omáčky více česneku a k tomu ostré chilli.

Co budete potřebovat

6 lžic olivového oleje
1 červená chilli paprička
1 žlutá chilli paprička
3 stroužky česneku
1 lžíce sušené bazalky
800 g krájených loupaných rajčat
140 g rajského protlaku
sůl, pepř
500 g těstovin cavatappi Albert
1 hrst petrželky

Jak na to?

1.Na mírném ohni rozehřejte v pánvi olej. Vsypte nadrobno pokrájené chilli a plátky oloupaného česneku. Restujte 1 minutu a vsypte bazalku. Promíchejte.

2.Přidejte rajčata, konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte a opepřete. Vařte na mírném ohni 15 minut.

3.Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu al dente. Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a vmíchejte ji do omáčky. Zbytek těstovin sceďte a přidejte k omáčce.

4.Podávejte posypané nasekanou čerstvou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Inspirujte se podobnými recepty