Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 bulvy fenyklu
olivový olej
50 g sušených rajčat v olivovém oleji
4 lžíce majonézy
400 g sýru Panýr
4 vícezrnné bulky sypané sezamem
1 hrst rukoly

Postup přípravy

Fenykl umyjte a pokrájejte na plátky. Potřete olivovým olejem a grilujte z obou stran, aby změkl a chytil barvu.
Sušená rajčata rozmixujte a promíchejte s majonézou.
Sýr pokrájejte na plátky asi centimetr silné a nasucho grilujte z obou stran na litinové grilovací pánvi či tálu.
Bulky rozkrojte a řezné strany opečte na grilu.
Sestavte burgery: spodní část bulky potřete rajčatovou majonézou, přidejte trochu rukoly, grilovaný fenykl, pak sýr a přiklopte vrchní částí bulky.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty