Bulgurový salát s podzimními pickles
Ingredience
300 g | bulguru |
300 g | směsi pickles plné energie |
3 | snítky čerstvé |
hladkolisté petržele | |
sůl | |
pepř | |
1 | lžíce olivového oleje |
2 | lžíce láku ze sklenice pickles |
Postup přípravy
1. Bulgur připravte podle návodu na obalu. Propláchněte v sítu studenou vodou a nechte okapat. Kvašenou zeleninu vyjměte ze sklenice a větší kusy nakrájejte.
2. Bulgur vložte do mísy, přidejte kvašenou zeleninu, nasekané lístky petržele, osolte, opepřete a promíchejte s olivovým olejem a lákem ze sklenice kvašené zeleniny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY