×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Další recepty a články

Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín...
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...

Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také svěží sendvič s lososem a avokádem. Váš piknik bude zářit všemi barvami.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje + na potření
1 cibule, na plátky
1 lžíce tymiánových lístků
2 vepřové plátky (po 80–100 g)
4 plátky chleba
1 lžíce dijonské hořčice
50 g majonézy
60 g čedaru, na plátky
2–4 okurky nakladačky, na plátky

Jak na to?

1) Rozpalte olej ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté snižte plamen a přidejte cibuli a tymián a opékejte 10 minut.

2) Přiklopte pánev poklicí a duste na nejnižším plamenu dalších 10 minut dozlatova. Přendejte si cibulku stranou.

3) Pánev vraťte na sporák a znovu rozpalte. Potřete vepřové plátky z obou stran olivovým olejem a pak je 1 až 2 minuty z každé strany opečte dozlatova, a dokud není maso propečené.

4) Dva chleby potřete hořčici i majonézou, navrch dejte plátek sýru a dejte na gril nebo do trouby, aby se sýr začal roztékat.

5) Poté na chleby rozdělte plátky okurek, cibuli, na každý dejte plátek vepřového masa a přiklopte zbylými chleby. Podávejte spolu s rajčatovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Předkrm Velmi snadné Česká Chuťovky Piknik Smažení Magazín 6/2011
(0)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také svěží sendvič s lososem a avokádem. Váš piknik bude zářit všemi barvami.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje + na potření
1 cibule, na plátky
1 lžíce tymiánových lístků
2 vepřové plátky (po 80–100 g)
4 plátky chleba
1 lžíce dijonské hořčice
50 g majonézy
60 g čedaru, na plátky
2–4 okurky nakladačky, na plátky

Jak na to?

1) Rozpalte olej ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté snižte plamen a přidejte cibuli a tymián a opékejte 10 minut.

2) Přiklopte pánev poklicí a duste na nejnižším plamenu dalších 10 minut dozlatova. Přendejte si cibulku stranou.

3) Pánev vraťte na sporák a znovu rozpalte. Potřete vepřové plátky z obou stran olivovým olejem a pak je 1 až 2 minuty z každé strany opečte dozlatova, a dokud není maso propečené.

4) Dva chleby potřete hořčici i majonézou, navrch dejte plátek sýru a dejte na gril nebo do trouby, aby se sýr začal roztékat.

5) Poté na chleby rozdělte plátky okurek, cibuli, na každý dejte plátek vepřového masa a přiklopte zbylými chleby. Podávejte spolu s rajčatovým salátem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Grilovaný hermelín se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...

Inspirujte se podobnými recepty