×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také svěží sendvič s lososem a avokádem. Váš piknik bude zářit všemi barvami.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje + na potření
1 cibule, na plátky
1 lžíce tymiánových lístků
2 vepřové plátky (po 80–100 g)
4 plátky chleba
1 lžíce dijonské hořčice
50 g majonézy
60 g čedaru, na plátky
2–4 okurky nakladačky, na plátky

Jak na to?

1) Rozpalte olej ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté snižte plamen a přidejte cibuli a tymián a opékejte 10 minut.

2) Přiklopte pánev poklicí a duste na nejnižším plamenu dalších 10 minut dozlatova. Přendejte si cibulku stranou.

3) Pánev vraťte na sporák a znovu rozpalte. Potřete vepřové plátky z obou stran olivovým olejem a pak je 1 až 2 minuty z každé strany opečte dozlatova, a dokud není maso propečené.

4) Dva chleby potřete hořčici i majonézou, navrch dejte plátek sýru a dejte na gril nebo do trouby, aby se sýr začal roztékat.

5) Poté na chleby rozdělte plátky okurek, cibuli, na každý dejte plátek vepřového masa a přiklopte zbylými chleby. Podávejte spolu s rajčatovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový sendvič s hořčicí a cibulkou

Předkrm Velmi snadné Česká Chuťovky Piknik Smažení Magazín 6/2011
(0)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také svěží sendvič s lososem a avokádem. Váš piknik bude zářit všemi barvami.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje + na potření
1 cibule, na plátky
1 lžíce tymiánových lístků
2 vepřové plátky (po 80–100 g)
4 plátky chleba
1 lžíce dijonské hořčice
50 g majonézy
60 g čedaru, na plátky
2–4 okurky nakladačky, na plátky

Jak na to?

1) Rozpalte olej ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté snižte plamen a přidejte cibuli a tymián a opékejte 10 minut.

2) Přiklopte pánev poklicí a duste na nejnižším plamenu dalších 10 minut dozlatova. Přendejte si cibulku stranou.

3) Pánev vraťte na sporák a znovu rozpalte. Potřete vepřové plátky z obou stran olivovým olejem a pak je 1 až 2 minuty z každé strany opečte dozlatova, a dokud není maso propečené.

4) Dva chleby potřete hořčici i majonézou, navrch dejte plátek sýru a dejte na gril nebo do trouby, aby se sýr začal roztékat.

5) Poté na chleby rozdělte plátky okurek, cibuli, na každý dejte plátek vepřového masa a přiklopte zbylými chleby. Podávejte spolu s rajčatovým salátem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Inspirujte se podobnými recepty