×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Broskvový crumble se zmrzlinou

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Broskvový crumble se zmrzlinou

Co budete potřebovat

4 broskve
½ pomeranče
2 lžíce medu
1 lžička skořice
½ lžičky mletého sušeného
zázvoru
1 špetka soli
75 g másla
100 g celozrnné mouky
100 g ovesných vloček
50 g loupaných plátků mandlí
75 g třtinového cukru
150 g smetanové zmrzliny

Jak na to?

1. Broskve nakrájejte na kousky a promíchejte s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli.
2. Rozdělte do 4 zapékacích misek o průměru 10 cm a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 20 minut.
3. Smíchejte změklé máslo s moukou, vločkami, mandlemi a cukrem. Směsí zasypte upečené ovoce.
4. Pečte dalších 25 minut. Podávejte s kopečkem smetanové zmrzliny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Broskvový crumble se zmrzlinou

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 broskve
½ pomeranče
2 lžíce medu
1 lžička skořice
½ lžičky mletého sušeného
zázvoru
1 špetka soli
75 g másla
100 g celozrnné mouky
100 g ovesných vloček
50 g loupaných plátků mandlí
75 g třtinového cukru
150 g smetanové zmrzliny

Jak na to?

1. Broskve nakrájejte na kousky a promíchejte s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli.
2. Rozdělte do 4 zapékacích misek o průměru 10 cm a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 20 minut.
3. Smíchejte změklé máslo s moukou, vločkami, mandlemi a cukrem. Směsí zasypte upečené ovoce.
4. Pečte dalších 25 minut. Podávejte s kopečkem smetanové zmrzliny.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty