Broskvový crumble se zmrzlinou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Broskve nakrájejte na kousky a promíchejte s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli.
2. Rozdělte do 4 zapékacích misek o průměru 10 cm a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 20 minut.
3. Smíchejte změklé máslo s moukou, vločkami, mandlemi a cukrem. Směsí zasypte upečené ovoce.
4. Pečte dalších 25 minut. Podávejte s kopečkem smetanové zmrzliny.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Broskvový crumble se zmrzlinou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Broskve nakrájejte na kousky a promíchejte s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli.
2. Rozdělte do 4 zapékacích misek o průměru 10 cm a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 20 minut.
3. Smíchejte změklé máslo s moukou, vločkami, mandlemi a cukrem. Směsí zasypte upečené ovoce.
4. Pečte dalších 25 minut. Podávejte s kopečkem smetanové zmrzliny.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio