Broskvový crumble se zmrzlinou
Ingredience
4 | broskve |
½ | pomeranče |
2 | lžíce medu |
1 | lžička skořice |
½ | lžičky mletého sušeného |
zázvoru | |
1 | špetka soli |
75 g | másla |
100 g | celozrnné mouky |
100 g | ovesných vloček |
50 g | loupaných plátků mandlí |
75 g | třtinového cukru |
150 g | smetanové zmrzliny |
Postup přípravy
1. Broskve nakrájejte na kousky a promíchejte s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli.
2. Rozdělte do 4 zapékacích misek o průměru 10 cm a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 20 minut.
3. Smíchejte změklé máslo s moukou, vločkami, mandlemi a cukrem. Směsí zasypte upečené ovoce.
4. Pečte dalších 25 minut. Podávejte s kopečkem smetanové zmrzliny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY