Broskvovočokoládový štrúdl
Ingredience
500 g | listového těsta |
vejce | |
plátky mandlí | |
moučkový cukr | |
Na náplň: | |
---|---|
4 | lžíce strouhanky |
2 | lžíce krupicového cukru |
20 g | másla |
6–8 | broskví |
1 | lžíce nakládaného zázvoru |
100 g | hořké čokolády |
Postup přípravy
1. Připravte náplň: strouhanku a cukr opražte na rozpuštěném másle, dokud se cukr zcela nerozpustí a nezačne karamelizovat. Vmíchejte kousky broskví a zázvor, přiklopené 2 minuty poduste, sejměte z ohně a nechte 5 minut odpočívat. Nakonec vmíchejte nalámanou čokoládu. 2. Listové těsto překrojte, obě půlky postupně rozválejte dotenka, naplňte broskvovou směsí, zarolujte, oba štrúdly potřete vajíčkem, posypte mandlemi a dejte na 35 minut péct při 180 °C. Podávejte posypané moučkovým cukrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY