Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 velké brambory
olivový olej
hrubá mořská sůl
3 jarní cibulky
1 plechovka tuňáka v olivovém oleji
1 kelímek bílého jogurtu
½ skleničky majonézy
1 lžička Dijonské hořčice
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř
svazek mixu petrželky a pažitky

Postup přípravy

Brambory omyjte a řádně osušte. Pak je důkladně potřete olivovým olejem a obalte solí. Vyskládejte na mřížku a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 1 hodinu a 15 minut. Mezitím v misce smíchejte cibulku, tuňáka, jogurt, majonézu a hořčici. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem a přidejte asi polovinu bylinek. Brambory vyndejte, natrhněte vejpůl a naplňte tuňákovou směsí. Posypte bylinkami a ihned podávejte.

Pomohl vám recept?
13hodnocení5

Další videorecepty