Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Brambory plněné tuňákem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Brambory plněné tuňákem

Co budete potřebovat

4 velké brambory
olivový olej
hrubá mořská sůl
3 jarní cibulky
1 plechovka tuňáka v olivovém oleji
1 kelímek bílého jogurtu
½ skleničky majonézy
1 lžička Dijonské hořčice
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř
svazek mixu petrželky a pažitky

Jak na to?

Brambory omyjte a řádně osušte. Pak je důkladně potřete olivovým olejem a obalte solí. Vyskládejte na mřížku a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 1 hodinu a 15 minut. Mezitím v misce smíchejte cibulku, tuňáka, jogurt, majonézu a hořčici. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem a přidejte asi polovinu bylinek. Brambory vyndejte, natrhněte vejpůl a naplňte tuňákovou směsí. Posypte bylinkami a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory plněné tuňákem

Hlavní chod Velmi snadné Anglická Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 11/2013
Průměrné hodnocení 5 (13)

Co budete potřebovat

4 velké brambory
olivový olej
hrubá mořská sůl
3 jarní cibulky
1 plechovka tuňáka v olivovém oleji
1 kelímek bílého jogurtu
½ skleničky majonézy
1 lžička Dijonské hořčice
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř
svazek mixu petrželky a pažitky

Jak na to?

Brambory omyjte a řádně osušte. Pak je důkladně potřete olivovým olejem a obalte solí. Vyskládejte na mřížku a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 1 hodinu a 15 minut. Mezitím v misce smíchejte cibulku, tuňáka, jogurt, majonézu a hořčici. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem a přidejte asi polovinu bylinek. Brambory vyndejte, natrhněte vejpůl a naplňte tuňákovou směsí. Posypte bylinkami a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty