Brambory plněné tuňákem
Ingredience
4 | velké brambory |
olivový olej | |
hrubá mořská sůl | |
3 | jarní cibulky |
1 | plechovka tuňáka v olivovém oleji |
1 | kelímek bílého jogurtu |
½ | skleničky majonézy |
1 | lžička Dijonské hořčice |
pár kapek citronové šťávy | |
sůl | |
pepř | |
svazek mixu petrželky a pažitky |
Postup přípravy
Brambory omyjte a řádně osušte. Pak je důkladně potřete olivovým olejem a obalte solí. Vyskládejte na mřížku a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 1 hodinu a 15 minut. Mezitím v misce smíchejte cibulku, tuňáka, jogurt, majonézu a hořčici. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem a přidejte asi polovinu bylinek. Brambory vyndejte, natrhněte vejpůl a naplňte tuňákovou směsí. Posypte bylinkami a ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY