Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Francouzský bramborový salát
Francouzský...
Francouzský bramborový salát
Francouzský bramborový salát
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche...
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche de noël...

Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete připravit i v létě na grilu. Rybí prsty ocení hlavně děti.

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl
300 g majonézy AQ
1 lžíce nasekané pažitky
800 g belomasé ryby AQ
50 g másla ES
140 g čerstvé strouhanky z bílého pečiva
skrojky citronu ABio

Jak na to?

Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.

Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.

A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Hlavní chod Velmi snadné Česká Saláty Vánoce Pečení Pažitka Magazín 10/2012
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete připravit i v létě na grilu. Rybí prsty ocení hlavně děti.

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl
300 g majonézy AQ
1 lžíce nasekané pažitky
800 g belomasé ryby AQ
50 g másla ES
140 g čerstvé strouhanky z bílého pečiva
skrojky citronu ABio

Jak na to?

Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.

Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.

A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Francouzský bramborový salát
Francouzský...
Francouzský bramborový salát
Francouzský bramborový salát
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche...
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche de noël...

Inspirujte se podobnými recepty