×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Inspirujte se podobnými recepty

Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci

Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete připravit i v létě na grilu. Rybí prsty ocení hlavně děti.

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl
300 g majonézy AQ
1 lžíce nasekané pažitky
800 g belomasé ryby AQ
50 g másla ES
140 g čerstvé strouhanky z bílého pečiva
skrojky citronu ABio

Jak na to?

Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.

Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.

A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát a rybí prsty v troubě

Hlavní chod Velmi snadné Česká Saláty Vánoce Pečení Pažitka Magazín 10/2012
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete připravit i v létě na grilu. Rybí prsty ocení hlavně děti.

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl
300 g majonézy AQ
1 lžíce nasekané pažitky
800 g belomasé ryby AQ
50 g másla ES
140 g čerstvé strouhanky z bílého pečiva
skrojky citronu ABio

Jak na to?

Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.

Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.

A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.

Inspirujte se podobnými recepty

Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.