Inspirujte se podobnými recepty
Bramborový salát a rybí prsty v troubě
Co budete potřebovat
Jak na to?
Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.
Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.
A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bramborový salát a rybí prsty v troubě
Co budete potřebovat
Jak na to?
Taky vám vadí, když jsou rybí prsty nasáklé olejem? Upečte je jednoduše v troubě? K tomu jako příloha lehký bramborový salát a hostina je na světě.
Nejprve si připravte salát:
1) Oloupané, překrojené brambory dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Sceďte je a nechte mírně zchladnout.
2) Majonézu smíchejte s pažitkou, a pak ji opatrně vmíchejte k bramborám, aby se neponičily. Dejte stranou.
A jdeme na rybí prsty:
3) Kousky ryby potřete rozpuštěným máslem, a pak je obalte ve strouhance.
4) Vyskládejte na lehce vymazaný plech a pečte v rozpálené troubě na 170°C asi 3 až 4 minuty.
5) Obraťte, potřete zbylým máslem a pečte další 4 minuty, aby byla ryba vevnitř hotová a strouhanka zezlátla.
6) Podávejte se salátem a skrojky citronu.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio