Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s jablkem

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné...
Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné mouky
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s...
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s řepou a kapary
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně

Bramborový salát s jablkem

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s jablkem

Příloha Velmi snadné Saláty Vánoce Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (9)
Nejlepší do salátu je domácí majonéza. Pokud se s ní ale nechcete trápit, kupte si naši majonézu Albert Quality, která se stala vítězem dTestu!

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné...
Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné mouky
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s...
Červený salát s řepou a kapary
Červený salát s řepou a kapary
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně

Inspirujte se podobnými recepty