Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s jablkem

Inspirujte se podobnými recepty

Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Koňakovky
Koňakovky
Koňakovky
Koňakovky
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...

Bramborový salát s jablkem

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s jablkem

Příloha Velmi snadné Saláty Vánoce Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (9)
Nejlepší do salátu je domácí majonéza. Pokud se s ní ale nechcete trápit, kupte si naši majonézu Albert Quality, která se stala vítězem dTestu!

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Koňakovky
Koňakovky
Koňakovky
Koňakovky
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek...
Pravý vídeňský řízek -...
Pravý vídeňský řízek -...

Inspirujte se podobnými recepty