Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Bramborový salát s jablkem

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...

Bramborový salát s jablkem

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s jablkem

Příloha Velmi snadné Saláty Vánoce Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (13)
Nejlepší do salátu je domácí majonéza. Pokud se s ní ale nechcete trápit, kupte si naši majonézu Albert Quality, která se stala vítězem dTestu!

Co budete potřebovat

1 kg brambor, varný typ A
2 hrsti mraženého hrášku
1 hrst baby mrkviček, mražených
1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
1 malá sklenička majonézy
3 kyselé okurky, nakrájené na drobné kostky
2 vejce, uvařená natvrdo, nakrájená na kostky
1 červené jablko, na kostky
2 lžíce láku z okurek, ohřátého
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, trvá to asi 20 minut. Ještě teplé je oloupejte, nechte vychladnout, pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Hrášek a mrkev vhoďte do vroucí osolené vody a 2 minuty povařte. Pak mrkev s hráškem sceďte, v cedníku přelijte studenou vodou, mrkvičky pokrájejte a vše přidejte k bramborám. Přisypte cibuli, okurku, vejce a jablko. Průběžně solte a pepřete. Přidejte majonézu, hořčici, vlijte lák a opatrně zlehka promíchejte. Podle chuti dosolte, případně dotáhněte cukrem nebo lákem z okurek. Nechte přes noc odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...

Inspirujte se podobnými recepty