
Domácí bramborový chléb s pecorinem s křupavou kůrčičkou
Péct vlastní chleba je trendy! Pochlubte se sousedům nebo kolegům svým domácím bramborovým pečivem inspirovaným kuchyní Itálie. Stojí za to jíst lépe.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Pečivo
Ingredience
Složení 8 porcí
- Máslo 100 g
- Brambory 2 ks
- Sůl
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Cukr krupicový 2 plž
- Droždí čerstvé 42 g
- Olej olivový 60 ml
- Pecorino 160 g
- Vejce 2 ks
- Mouka hladká 500 g
- Máslo 100 g
- Brambory 2 ks
- Sůl
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Cukr krupicový 2 plž
- Droždí čerstvé 42 g
- Olej olivový 60 ml
- Pecorino 160 g
- Vejce 2 ks
- Mouka hladká 500 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.