Bramborová tortilla
Ingredience
2 | velké brambory |
sůl, pepř | |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | velká cibule, nakrájená na tenká kolečka |
2 | červené papriky,zbavené semeníku, nakrájené na kousky |
8 | vajec |
2 | hrsti strouhaného eidamu |
Postup přípravy
1.Brambory dobře omyjte a očistěte. Pak každou nakrájejte na zhruba osm dílků. Zdržovat se jejich loupáním nemusíte. Vsypte je na deset minut do vroucí osolené vody a uvařte do poloměkka. Sceďte, nechte okapat a důkladně osušte. Slunečnicový olej rozehřejte v pánvi, přidejte brambory a na mírném plameni opékejte, dokud nebudou zcela měkké a krásně zlatavé. Osolte je a opepřete a poté vyjměte z pánve. Naopak do ní vsypte kolečka cibule (případně můžete přidat kapku oleje) a opékejte ji doměkka a dokud lehce nezezlátne. Přidejte papriku a opékejte dalších pět minut. Do pánve vraťte brambory.
2.Vajíčka vyklepněte do větší misky, vidličkou našlehejte, osolte a opepřete. Pak jimi přelijte směs v pánvi, pánví mírně kružte, aby se vejce rozlila rovnoměrně. Až budou téměř pevná, posypte pokrm sýrem a dejte na pár minut pod rozpálený gril v troubě. Nechte sýr zezlátnout a probublávat.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY