×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborová kaše se sýrem a slaninou

Další recepty a články

Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová...
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke...
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...

Bramborová kaše se sýrem a slaninou

Tip do kuchyně

 

Kaši podávejte ideálně k pečenému masu nebo k obalovanému květáku.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
4 plátky prorostlé slaniny
100 ml mléka
100 g vyzrálého čedaru, nastrouhaného
špetka nastrouhaného muškátového oříšku
menší svazek pažitky, nasekaný najemno

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Mezitím na pánvi nasucho opečte plátky slaniny dokřupava a nalámejte je na kousky.

3) Brambory sceďte, rozšťouchejte, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

4) Vmíchejte sýr, muškátový oříšek, nalámanou slaninu a polovinu nasekané pažitky. Kaši podle chuti osolte a podávejte posypanou zbylou pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborová kaše se sýrem a slaninou

Příloha Velmi snadné Česká Vegetariánské Vaření Magazín 4/2012
(0)

Tip do kuchyně

 

Kaši podávejte ideálně k pečenému masu nebo k obalovanému květáku.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
4 plátky prorostlé slaniny
100 ml mléka
100 g vyzrálého čedaru, nastrouhaného
špetka nastrouhaného muškátového oříšku
menší svazek pažitky, nasekaný najemno

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Mezitím na pánvi nasucho opečte plátky slaniny dokřupava a nalámejte je na kousky.

3) Brambory sceďte, rozšťouchejte, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

4) Vmíchejte sýr, muškátový oříšek, nalámanou slaninu a polovinu nasekané pažitky. Kaši podle chuti osolte a podávejte posypanou zbylou pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...

Inspirujte se podobnými recepty