1
Hledáte ideální přílohu k masu? Vyzkoušejte náš recept na bramborovou kaši s pečeným česnekem a podmáslím.
2
Palici česneku potřete olejem, zabalte do alobalu a dejte na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 200 °C.
3
Mezitím oloupejte brambory, nakrájejte je na menší kousky a dejte na 20 minut vařit do osolené vody, aby změkly.
4
Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s teplým podmáslím a smetanou do konzistence, kterou máte rádi.
5
Přidejte vymačkané stroužky česneku, máslo, pažitku i parmazán a podle chuti osolte.
1
Hledáte ideální přílohu k masu? Vyzkoušejte náš recept na bramborovou kaši s pečeným česnekem a podmáslím.
2
Palici česneku potřete olejem, zabalte do alobalu a dejte na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 200 °C.
3
Mezitím oloupejte brambory, nakrájejte je na menší kousky a dejte na 20 minut vařit do osolené vody, aby změkly.
4
Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s teplým podmáslím a smetanou do konzistence, kterou máte rádi.
5
Přidejte vymačkané stroužky česneku, máslo, pažitku i parmazán a podle chuti osolte.