Bramborová kaše s pečeným česnekem a podmáslím
Ingredience
1 | palice česneku + olivový olej |
1,2 kg | brambor |
60–125 ml | podmáslí, dle potřeby |
60 ml | zakysané smetany |
100 g | másla |
1 | lžíce nasekané pažitky |
2 | lžíce strouhaného parmazánu |
sůl |
Postup přípravy
Hledáte ideální přílohu k masu? Vyzkoušejte náš recept na bramborovou kaši s pečeným česnekem a podmáslím.
1) Palici česneku potřete olejem, zabalte do alobalu a dejte na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 200 °C.
2) Mezitím oloupejte brambory, nakrájejte je na menší kousky a dejte na 20 minut vařit do osolené vody, aby změkly.
3) Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s teplým podmáslím a smetanou do konzistence, kterou máte rádi.
4) Přidejte vymačkané stroužky česneku, máslo, pažitku i parmazán a podle chuti osolte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY