×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborová kaše s pečeným česnekem a podmáslím

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený...
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Bramborová kaše s pečeným česnekem a podmáslím

Tip do kuchyně

 

Takto připravenou bramborovou kaši můžete podávat jak ke klasickým řízkům, tak k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 palice česneku + olivový olej
1,2 kg brambor
60–125 ml podmáslí, dle potřeby
60 ml zakysané smetany
100 g másla
1 lžíce nasekané pažitky
2 lžíce strouhaného parmazánu
sůl

Jak na to?

Hledáte ideální přílohu k masu? Vyzkoušejte náš recept na bramborovou kaši s pečeným česnekem a podmáslím.

1) Palici česneku potřete olejem, zabalte do alobalu a dejte na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 200 °C.

2) Mezitím oloupejte brambory, nakrájejte je na menší kousky a dejte na 20 minut vařit do osolené vody, aby změkly.

3) Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s teplým podmáslím a smetanou do konzistence, kterou máte rádi.

4) Přidejte vymačkané stroužky česneku, máslo, pažitku i parmazán a podle chuti osolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborová kaše s pečeným česnekem a podmáslím

Příloha Velmi snadné Česká Vegetariánské Vaření Pažitka Magazín 11/2011
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Takto připravenou bramborovou kaši můžete podávat jak ke klasickým řízkům, tak k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 palice česneku + olivový olej
1,2 kg brambor
60–125 ml podmáslí, dle potřeby
60 ml zakysané smetany
100 g másla
1 lžíce nasekané pažitky
2 lžíce strouhaného parmazánu
sůl

Jak na to?

Hledáte ideální přílohu k masu? Vyzkoušejte náš recept na bramborovou kaši s pečeným česnekem a podmáslím.

1) Palici česneku potřete olejem, zabalte do alobalu a dejte na půl hodiny péct do trouby předehřáté na 200 °C.

2) Mezitím oloupejte brambory, nakrájejte je na menší kousky a dejte na 20 minut vařit do osolené vody, aby změkly.

3) Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s teplým podmáslím a smetanou do konzistence, kterou máte rádi.

4) Přidejte vymačkané stroužky česneku, máslo, pažitku i parmazán a podle chuti osolte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Inspirujte se podobnými recepty