Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Tip do kuchyně

 

Můžete použít vámi oblíbené variace bylinek, jako je například libeček, tymián nebo šalvěj. Přizpůsobte si recept dle své chuti. Kaši podávejte ideálně jako přílohu k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
sůl
100 g másla
150 ml mléka
1 lžíce čerstvého kopru, nasekaného
hladkolisté petrželky, nasekané
2 lžíce čerstvé pažitky, nasekané

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, pokrájeným na kousky, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

3) Osolte ji podle chuti. Nakonec vmíchejte nasekaný kopr, hladkolistou petrželku a pažitku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Vaření Vegetariánské Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 4/2012
(0)

Tip do kuchyně

 

Můžete použít vámi oblíbené variace bylinek, jako je například libeček, tymián nebo šalvěj. Přizpůsobte si recept dle své chuti. Kaši podávejte ideálně jako přílohu k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
sůl
100 g másla
150 ml mléka
1 lžíce čerstvého kopru, nasekaného
hladkolisté petrželky, nasekané
2 lžíce čerstvé pažitky, nasekané

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, pokrájeným na kousky, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

3) Osolte ji podle chuti. Nakonec vmíchejte nasekaný kopr, hladkolistou petrželku a pažitku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty