×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Další recepty a články

Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová...
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke...
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...

Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Tip do kuchyně

 

Můžete použít vámi oblíbené variace bylinek, jako je například libeček, tymián nebo šalvěj. Přizpůsobte si recept dle své chuti. Kaši podávejte ideálně jako přílohu k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
sůl
100 g másla
150 ml mléka
1 lžíce čerstvého kopru, nasekaného
hladkolisté petrželky, nasekané
2 lžíce čerstvé pažitky, nasekané

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, pokrájeným na kousky, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

3) Osolte ji podle chuti. Nakonec vmíchejte nasekaný kopr, hladkolistou petrželku a pažitku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborová kaše s čerstvými bylinkami

Příloha Velmi snadné Česká Vegetariánské Vaření Magazín 4/2012
(0)

Tip do kuchyně

 

Můžete použít vámi oblíbené variace bylinek, jako je například libeček, tymián nebo šalvěj. Přizpůsobte si recept dle své chuti. Kaši podávejte ideálně jako přílohu k pečenému masu.

Co budete potřebovat

1 kg brambor
sůl
100 g másla
150 ml mléka
1 lžíce čerstvého kopru, nasekaného
hladkolisté petrželky, nasekané
2 lžíce čerstvé pažitky, nasekané

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, pokrájeným na kousky, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

3) Osolte ji podle chuti. Nakonec vmíchejte nasekaný kopr, hladkolistou petrželku a pažitku.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...

Inspirujte se podobnými recepty