Bramboráky se slaninou
Ingredience
8 | brambor |
1 | vejce |
8 | lžic mléka |
3 | lžíce oregana |
11 | stroužků česneku |
6 | lžic polohrubé mouky |
sůl | |
150 g | slaniny |
1–2 | šalotky |
rozmarýn | |
olej |
Postup přípravy
Brambory oloupejte a v míse nastrouhejte na hrubé straně struhadla, tekutinu slijte. Přidejte Mezitím rozpalte pánev, nasucho v ní 5 minut vysmažte na kostičky pokrájenou slaninu. Přidejte šalotku, další česnek nakrájený na plátky a rozmarýn a asi 2–3 minuty opékejte. Nechte lehce zchladnout. Bramborovou směs promíchejte, zdá-li se vám příliš řídká, přidejte mouku a poté k ní vmíchejte slaninu z pánve. Těstíčko odebírejte a smažte na rozpáleném oleji.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY