
Borůvkový jogurtový chlebíček
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 160 °C. Máslo, oba druhy cukru, vejce, jogurt a citronovou kůru dejte do misky a prošlehejte. Přidejte mouku prosátou s kypřicím práškem a důkladně promíchejte. Nakonec vmíchejte borůvky. Chlebíčkovou formu o rozměrech 22 × 8 × 7 cm vyložte pečicím papírem – okraje nechte přesahovat, abyste mohli chlebíček snadno vytáhnout – a přesuňte do ní těsto.
Pečte ho 60–70 minut, zapíchnutá špejle by měla vyjít čistá. Hotový chlebíček vyjměte a nechte ho vychladnout na mřížce. Podávejte pocukrované moučkovým cukrem a s čerstvými borůvkami.
Pomohl vám recept?
98hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod