Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Borůvkový džem se skořicí

Borůvkový džem se skořicí

Ingredience

2 celé skořice
6 hřebíčků
1 kg borůvek
200 g třtinového cukru NP Bio
sůl
1 citron NP Bio
2 lžičky Gelfixu

Postup přípravy

1. Skořici a hřebíček zabalte do plátýnka.
2. Borůvky propláchněte, vložte do hrnce a přiveďte k varu s cukrem, špetkou soli, skořicí, hřebíčkem, šťávou z citronu a Gelfixem. Za občasného míchání vařte na mírném ohni 15 minut.
3. Vyjměte plátýnko s kořením a plňte do sklenic. Otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout.

Pomohl vám recept?
2hodnocení5

Další videorecepty