
Borůvkový džem se skořicí
Postup přípravy
1. Skořici a hřebíček zabalte do plátýnka.
2. Borůvky propláchněte, vložte do hrnce a přiveďte k varu s cukrem, špetkou soli, skořicí, hřebíčkem, šťávou z citronu a Gelfixem. Za občasného míchání vařte na mírném ohni 15 minut.
3. Vyjměte plátýnko s kořením a plňte do sklenic. Otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout.
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod