Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bio polentové palačinky s jahodovým džemem

Bio polentové palačinky s jahodovým džemem

Ingredience

2 lžíce lněného semínka NP Bio
500 ml plnotučného mléka NP Bio
2 vejce NP Bio
50 ml javorového sirupu NP Bio
60 g špaldové mouky celozrnné NP Bio
90 g kukuřičné polenty NP Bio
sůl
1 lžíce kokosového oleje NP Bio
100 g výběrového džemu NP Bio
100 g tvarohu odtučněného NP Bio
20 g mandlí NP Bio

Postup přípravy

1. Lněné semínko rozmixujte v blenderu na smoothie a dejte stranou.

2. Do misky nalijte mléko a metličkou v něm rozšlehejte vejce, javorový sirup a přisypte mouku, polentu, připravené lněné semínko a špetku soli. Vše spolu dobře promíchejte, až vznikne polotekuté palačinkové těsto.

3. Palačinky smažte z obou stran na kokosovém oleji v rozehřáté pánvi.

4. Hotové palačinky podávejte s džemem a tvarohem, posypané nasekanými mandlemi.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty