
Bio polentové palačinky s jahodovým džemem
Ingredience
2 | lžíce lněného semínka NP Bio |
500 ml | plnotučného mléka NP Bio |
2 | vejce NP Bio |
50 ml | javorového sirupu NP Bio |
60 g | špaldové mouky celozrnné NP Bio |
90 g | kukuřičné polenty NP Bio |
sůl | |
1 | lžíce kokosového oleje NP Bio |
100 g | výběrového džemu NP Bio |
100 g | tvarohu odtučněného NP Bio |
20 g | mandlí NP Bio |
Postup přípravy
1. Lněné semínko rozmixujte v blenderu na smoothie a dejte stranou.
2. Do misky nalijte mléko a metličkou v něm rozšlehejte vejce, javorový sirup a přisypte mouku, polentu, připravené lněné semínko a špetku soli. Vše spolu dobře promíchejte, až vznikne polotekuté palačinkové těsto.
3. Palačinky smažte z obou stran na kokosovém oleji v rozehřáté pánvi.
4. Hotové palačinky podávejte s džemem a tvarohem, posypané nasekanými mandlemi.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod