Bio polentové palačinky s jahodovým džemem
Ingredience
2 | lžíce lněného semínka NP Bio |
500 ml | plnotučného mléka NP Bio |
2 | vejce NP Bio |
50 ml | javorového sirupu NP Bio |
60 g | špaldové mouky celozrnné NP Bio |
90 g | kukuřičné polenty NP Bio |
sůl | |
1 | lžíce kokosového oleje NP Bio |
100 g | výběrového džemu NP Bio |
100 g | tvarohu odtučněného NP Bio |
20 g | mandlí NP Bio |
Postup přípravy
1. Lněné semínko rozmixujte v blenderu na smoothie a dejte stranou.
2. Do misky nalijte mléko a metličkou v něm rozšlehejte vejce, javorový sirup a přisypte mouku, polentu, připravené lněné semínko a špetku soli. Vše spolu dobře promíchejte, až vznikne polotekuté palačinkové těsto.
3. Palačinky smažte z obou stran na kokosovém oleji v rozehřáté pánvi.
4. Hotové palačinky podávejte s džemem a tvarohem, posypané nasekanými mandlemi.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY