Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bio polentové palačinky s jahodovým džemem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Bio polentové palačinky s jahodovým džemem

Co budete potřebovat

2 lžíce lněného semínka NP Bio
500 ml plnotučného mléka NP Bio
2 vejce NP Bio
50 ml javorového sirupu NP Bio
60 g špaldové mouky celozrnné NP Bio
90 g kukuřičné polenty NP Bio
sůl
1 lžíce kokosového oleje NP Bio
100 g výběrového džemu NP Bio
100 g tvarohu odtučněného NP Bio
20 g mandlí NP Bio

Jak na to?

1. Lněné semínko rozmixujte v blenderu na smoothie a dejte stranou.

2. Do misky nalijte mléko a metličkou v něm rozšlehejte vejce, javorový sirup a přisypte mouku, polentu, připravené lněné semínko a špetku soli. Vše spolu dobře promíchejte, až vznikne polotekuté palačinkové těsto.

3. Palačinky smažte z obou stran na kokosovém oleji v rozehřáté pánvi.

4. Hotové palačinky podávejte s džemem a tvarohem, posypané nasekanými mandlemi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio polentové palačinky s jahodovým džemem

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Vegetariánské Bio Videorecept Magazín 1/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce lněného semínka NP Bio
500 ml plnotučného mléka NP Bio
2 vejce NP Bio
50 ml javorového sirupu NP Bio
60 g špaldové mouky celozrnné NP Bio
90 g kukuřičné polenty NP Bio
sůl
1 lžíce kokosového oleje NP Bio
100 g výběrového džemu NP Bio
100 g tvarohu odtučněného NP Bio
20 g mandlí NP Bio

Jak na to?

1. Lněné semínko rozmixujte v blenderu na smoothie a dejte stranou.

2. Do misky nalijte mléko a metličkou v něm rozšlehejte vejce, javorový sirup a přisypte mouku, polentu, připravené lněné semínko a špetku soli. Vše spolu dobře promíchejte, až vznikne polotekuté palačinkové těsto.

3. Palačinky smažte z obou stran na kokosovém oleji v rozehřáté pánvi.

4. Hotové palačinky podávejte s džemem a tvarohem, posypané nasekanými mandlemi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty