
Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení 4 porce
- Cibulka jarní 2 ks
- Majonéza 300 ml
- Kopr 3 snít.
- Citron 1 ks
- Pepř
- Rybí řezy v oleji 400 g
- Sůl
- Houska kaiserka 4 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Salátová okurka 1 ks
- Cibulka jarní 2 ks
- Majonéza 300 ml
- Kopr 3 snít.
- Citron 1 ks
- Pepř
- Rybí řezy v oleji 400 g
- Sůl
- Houska kaiserka 4 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Salátová okurka 1 ks
Příprava
- 1V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
- 2Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
- 1V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
- 2Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.