Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 hovězí burgery NP Bio
4 plátky sýra čedar
4 bio hamburgerové bulky Albert
4 plátky slaniny
250 g cherry rajčat
150 ml majonézy
1 hlávkový salát

Postup přípravy

1. Opečte burgery na rozpáleném grilovacím roštu 5 minut (propečenost medium) z jedné strany, pak otočte, položte na maso plátek sýra a nechte jej rozpustit. I z druhé strany grilujte 5 minut.

2. Na grilovacím roštu rozpečte rozpůlené žemle. Plátky slaniny opečte 3 minuty z obou stran dokřupava. Cherry rajčata grilujte cca 5 minut do lehkého zhnědnutí.

3. Vnitřní strany žemlí potřete majonézou. Na spodní část rozložte listy salátu, přidejte maso s rozpuštěným sýrem, položte na něj plátek slaniny a cherry rajčata. Přiklopte horní částí žemle a podávejte.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty