Bio hovězí burger se slaninou, čedarem a cherry rajčaty
Ingredience
4 | hovězí burgery NP Bio |
4 | plátky sýra čedar |
4 | bio hamburgerové bulky Albert |
4 | plátky slaniny |
250 g | cherry rajčat |
150 ml | majonézy |
1 | hlávkový salát |
Postup přípravy
1. Opečte burgery na rozpáleném grilovacím roštu 5 minut (propečenost medium) z jedné strany, pak otočte, položte na maso plátek sýra a nechte jej rozpustit. I z druhé strany grilujte 5 minut.
2. Na grilovacím roštu rozpečte rozpůlené žemle. Plátky slaniny opečte 3 minuty z obou stran dokřupava. Cherry rajčata grilujte cca 5 minut do lehkého zhnědnutí.
3. Vnitřní strany žemlí potřete majonézou. Na spodní část rozložte listy salátu, přidejte maso s rozpuštěným sýrem, položte na něj plátek slaniny a cherry rajčata. Přiklopte horní částí žemle a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY