×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bezlepkové čokoládové muffiny

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Bezlepkové čokoládové muffiny

Co budete potřebovat

3 vejce
150 g třtinového cukru
1 lžička vanilkového extraktu
60 ml mandlového mléka
4 lžíce kakaa holandského typu
4 lžíce Bio kokosové mouky Nature's Promise
1 lžička jedlé sody
100 g čokolády 70 %
papírové košíčky na muffiny
Na krém
180 g čokolády 70 %
2 balení kokosového mléka po 400 g
80 g kakaa
bobulovité ovoce na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. Do formy na muffiny vložte papírové košíčky. V míse vyšlehejte vejce s cukrem, vanilkou a mandlovým mlékem.
V druhé míse smíchejte všechny suché suroviny spolu s nasekanou čokoládou. Suchou směs přidejte k mokré směsi a důkladně propojte. Lžící rozdělte směs do košíčků a pečte 25 minut.
V kastrůlku rozpusťte čokoládu a nechte lehce vychladnout. Do mísy dejte tuhou část kokosového mléka, rozpuštěnou čokoládu a kakao. Zdobítkem naneste na muffiny a ozdobte ovocem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bezlepkové čokoládové muffiny

Dezert Snadné Moučníky a koláče Narozeniny Bezlepkové Vegetariánské Magazín 1/2018 Počet porcí: 6 muffinů
Průměrné hodnocení 4 (13)
Zdravější verze oblíbených čokoládových muffinů? Žádný problém! A dokonce s extra lahodným kokosovým krémem. Nechte děti košíčky dozdobit ovocem a uvidíte, že nenápadně uzobnou ještě dalších několik kousků ovoce navíc, samy a dobrovolně.

Co budete potřebovat

3 vejce
150 g třtinového cukru
1 lžička vanilkového extraktu
60 ml mandlového mléka
4 lžíce kakaa holandského typu
4 lžíce Bio kokosové mouky Nature's Promise
1 lžička jedlé sody
100 g čokolády 70 %
papírové košíčky na muffiny
Na krém
180 g čokolády 70 %
2 balení kokosového mléka po 400 g
80 g kakaa
bobulovité ovoce na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. Do formy na muffiny vložte papírové košíčky. V míse vyšlehejte vejce s cukrem, vanilkou a mandlovým mlékem.
V druhé míse smíchejte všechny suché suroviny spolu s nasekanou čokoládou. Suchou směs přidejte k mokré směsi a důkladně propojte. Lžící rozdělte směs do košíčků a pečte 25 minut.
V kastrůlku rozpusťte čokoládu a nechte lehce vychladnout. Do mísy dejte tuhou část kokosového mléka, rozpuštěnou čokoládu a kakao. Zdobítkem naneste na muffiny a ozdobte ovocem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty