Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bezlepkové brownies z červené řepy

Bezlepkové brownies z červené řepy

Ingredience

120 g másla + na vymazání formy
200 g hořké čokolády AEXC
500 g předvařené červené řepy
150 g jemně mletých mandlí
4 vejce
275 g krupicového cukru

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C, hranatou formu o rozměrech 30×20 cm lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Čokoládu spolu s máslem rozpusťte ve vodní lázni a nechte trochu zchladnout. Předvařenou řepu rozmixujte ji na jemnou kaši, přidejte čokoládu s máslem, mleté mandle a promixujte.
Vejce s cukrem ušlehejte do světlé pěny. Pomocí stěrky do ní opatrně, abyste nepřišli o objem, vmíchejte čokoládovou směs. Hmotu nalijte do formy a pečte 30 minut, okraje by měly být pevné, ale střed zůstane vláčný.

Pomohl vám recept?
79hodnocení4

Další videorecepty