×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Bazalkový toast s grilovanou broskví

Co budete potřebovat

2 pevnější zralé broskve
olivový olej
4 plátky toastového chleba
sůl a pepř
2 mozzarelly
50 g prosciutta
pár snítek bazalky
hrst ostružin

Jak na to?

Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bazalkový toast s grilovanou broskví

Svačina Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 6/2018
(0)
Že se broskve hodí nejen na sladké pečení, o tom vás přesvědčí tento rychlý a jednoduchý recept. Opečením ovoce ještě zesládne a s jemně slanou mozzarellou a italskou sušenou šunkou budou tvořit neodolatelnou kombinaci nejen k letnímu posezení u dobře vychlazeného bílého vína.

Co budete potřebovat

2 pevnější zralé broskve
olivový olej
4 plátky toastového chleba
sůl a pepř
2 mozzarelly
50 g prosciutta
pár snítek bazalky
hrst ostružin

Jak na to?

Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY