Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bazalkový toast s grilovanou broskví

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných...
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik

Bazalkový toast s grilovanou broskví

Co budete potřebovat

2 pevnější zralé broskve
olivový olej
4 plátky toastového chleba
sůl a pepř
2 mozzarelly
50 g prosciutta
pár snítek bazalky
hrst ostružin

Jak na to?

Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bazalkový toast s grilovanou broskví

Svačina Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Bazalka Magazín 6/2018 Počet porcí: 4 kusy
Průměrné hodnocení 4 (2)
Že se broskve hodí nejen na sladké pečení, o tom vás přesvědčí tento rychlý a jednoduchý recept. Opečením ovoce ještě zesládne a s jemně slanou mozzarellou a italskou sušenou šunkou budou tvořit neodolatelnou kombinaci nejen k letnímu posezení u dobře vychlazeného bílého vína.

Co budete potřebovat

2 pevnější zralé broskve
olivový olej
4 plátky toastového chleba
sůl a pepř
2 mozzarelly
50 g prosciutta
pár snítek bazalky
hrst ostružin

Jak na to?

Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik

Inspirujte se podobnými recepty