
Bazalkový toast s grilovanou broskví
Že se broskve hodí nejen na sladké pečení, o tom vás přesvědčí tento rychlý a jednoduchý recept. Opečením ovoce ještě zesládne a s jemně slanou mozzarellou a italskou sušenou šunkou budou tvořit neodolatelnou kombinaci nejen k letnímu posezení u dobře vychlazeného bílého vína.
Postup přípravy
Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod