Bavorský čočkový eintopf
Co budete potřebovat
Jak na to?
Čočku nechte namočit přes noc. Nabobtnalou čočku přeceďte a vraťte zpátky do hrnce, zalijte zeleninovým vývarem a půl hodiny vařte.
Přidejte nakrájenou zeleninu – brambory, mrkev, celer, cibuli, pórek a kapustu. Nechte vařit 20 minut na středním plameni, až zelenina změkne. Poté dochuťte solí a pepřem, přidejte strouhaný muškátový oříšek a rozmíchejte hořčici.
Trampské cigáro nakrájejte na kolečka, přesuňte k polévce a ještě 5 minut nechte prohřát. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bavorský čočkový eintopf
Co budete potřebovat
Jak na to?
Čočku nechte namočit přes noc. Nabobtnalou čočku přeceďte a vraťte zpátky do hrnce, zalijte zeleninovým vývarem a půl hodiny vařte.
Přidejte nakrájenou zeleninu – brambory, mrkev, celer, cibuli, pórek a kapustu. Nechte vařit 20 minut na středním plameni, až zelenina změkne. Poté dochuťte solí a pepřem, přidejte strouhaný muškátový oříšek a rozmíchejte hořčici.
Trampské cigáro nakrájejte na kolečka, přesuňte k polévce a ještě 5 minut nechte prohřát. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio