Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Banánové lívance s ovesnými vločkami

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Banánové lívance s ovesnými vločkami

Co budete potřebovat

4 banány
60 g jemných ovesných vloček
6 vajec
sůl
1 lžička skořice
1 lžička kypřicího prášku
100 g másla
180 g zakysané smetany
40 g borůvek
4 lžičky chia semínek
10 g mandlí
10 g mandlí, plátky
½ hrsti čerstvé máty
100 ml javorového sirupu

Jak na to?

1. Tři banány rozmixujte s ovesnými vločkami a 2 vejci dohladka. Přelijte do mísy, vlijte zbylá rozšlehaná vejce, vsypte špetku soli, skořici, kypřicí prášek a rozmíchejte.
2. Na rozehřátou pánev vložte máslo a zvolna na ní smažte lívance dozlatova z obou stran. Během pečení průběžně přidávejte kousek másla, aby se těsto nepřilepovalo.
3. Hotové lívance podávejte zdobené smetanou, banánem, borůvkami, chia semínky, ořechy, mátou a přelijte javorovým sirupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Banánové lívance s ovesnými vločkami

Snídaně Velmi snadné Sladká jídla Vegetariánské Magazín 1/2020 Počet porcí: 10 kusů
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

4 banány
60 g jemných ovesných vloček
6 vajec
sůl
1 lžička skořice
1 lžička kypřicího prášku
100 g másla
180 g zakysané smetany
40 g borůvek
4 lžičky chia semínek
10 g mandlí
10 g mandlí, plátky
½ hrsti čerstvé máty
100 ml javorového sirupu

Jak na to?

1. Tři banány rozmixujte s ovesnými vločkami a 2 vejci dohladka. Přelijte do mísy, vlijte zbylá rozšlehaná vejce, vsypte špetku soli, skořici, kypřicí prášek a rozmíchejte.
2. Na rozehřátou pánev vložte máslo a zvolna na ní smažte lívance dozlatova z obou stran. Během pečení průběžně přidávejte kousek másla, aby se těsto nepřilepovalo.
3. Hotové lívance podávejte zdobené smetanou, banánem, borůvkami, chia semínky, ořechy, mátou a přelijte javorovým sirupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Inspirujte se podobnými recepty