
Ančovičkové poháry s parmazánovou majonézou

Velmi snadné
31-45 minut
3/5
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Kyselé okurky 5 ks
- Ančovičky filety 100 g
- Paprika červená 1 ks
- Majonéza 420 ml
- Parmazán 150 g
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Jogurt bílý 100 g
- Kyselé okurky 5 ks
- Ančovičky filety 100 g
- Paprika červená 1 ks
- Majonéza 420 ml
- Parmazán 150 g
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Jogurt bílý 100 g
Příprava
- 1Z rybiček slijte olej.
- 2Okurky a papriku zbavenou jádřince nakrájejte na malinkaté kostičky a promíchejte.
- 3Majonézu rozmíchejte s najemno nastrouhaným parmazánem a jogurtem.
- 4Do sklenice dejte 3 lžíce parmazánové majonézy, zasypte 1 lžící okurek s paprikou, obložte 4 filety rybiček a posypte nadrobno nakrájenou pažitkou. Postup zopakujte.
- 5Nechte v lednici 20 minut odležet.
- 1Z rybiček slijte olej.
- 2Okurky a papriku zbavenou jádřince nakrájejte na malinkaté kostičky a promíchejte.
- 3Majonézu rozmíchejte s najemno nastrouhaným parmazánem a jogurtem.
- 4Do sklenice dejte 3 lžíce parmazánové majonézy, zasypte 1 lžící okurek s paprikou, obložte 4 filety rybiček a posypte nadrobno nakrájenou pažitkou. Postup zopakujte.
- 5Nechte v lednici 20 minut odležet.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.