Ančovičkové poháry s parmazánovou majonézou
Ingredience
100 g | filetů z ančoviček v oleji |
5 | nakládaných okurek |
1 | červená paprika |
420 ml | majonézy |
150 g | parmazánu |
100 g | bílého jogurtu |
1 | hrst pažitky |
Postup přípravy
1. Z rybiček slijte olej.
2. Okurky a papriku zbavenou jádřince nakrájejte na malinkaté kostičky a promíchejte.
3. Majonézu rozmíchejte s najemno nastrouhaným parmazánem a jogurtem.
4. Do sklenice dejte 3 lžíce parmazánové majonézy, zasypte 1 lžící okurek s paprikou, obložte 4 filety rybiček a posypte nadrobno nakrájenou pažitkou. Postup zopakujte.
5. Nechte v lednici 20 minut odležet.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY