Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Ančovičkové poháry  s parmazánovou majonézou

Ančovičkové poháry s parmazánovou majonézou

Ingredience

100 g filetů z ančoviček v oleji
5 nakládaných okurek
1 červená paprika
420 ml majonézy
150 g parmazánu
100 g bílého jogurtu
1 hrst pažitky

Postup přípravy

1. Z rybiček slijte olej.
2. Okurky a papriku zbavenou jádřince nakrájejte na malinkaté kostičky a promíchejte.
3. Majonézu rozmíchejte s najemno nastrouhaným parmazánem a jogurtem.
4. Do sklenice dejte 3 lžíce parmazánové majonézy, zasypte 1 lžící okurek s paprikou, obložte 4 filety rybiček a posypte nadrobno nakrájenou pažitkou. Postup zopakujte.
5. Nechte v lednici 20 minut odležet.

Pomohl vám recept?
4hodnocení3

Další videorecepty