
Ananasovo-mangový sorbet
Postup přípravy
Cukr nasypte do středně velkého hrnce, přidejte najemno nastrouhanou kůru z jedné limetky, šťávu ze všech čtyř limetek zalijte 200 ml vody a přiveďte k varu. Vařte pět minut, odeberte pěnu a nechte vychladnout. Na kostičky nakrájený ananas i mango dejte do mísy robotu, přelijte zchladlým limetkovým sirupem a rozmixujte dohladka. Dejte na 3–4 hodiny do mrazáku. Sorbet podávejte s ozdobnými trubičkami.
Tip
Lehce asijský tón získá sorbet přidáním kokosového mléka a špetky mletého kardamomu. Mango kupujte do dezertu pod naším logem Albert Excellent – je totiž vždy zralé!
Pomohl vám recept?
20hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod