Ananasovo-mangový sorbet
Ingredience
150–200 g | krupicového cukru |
4 | limetky |
1 | ananas |
2 | manga, oloupaná a nakrájená na kostičky |
sladké trubičky do pohárů k podávání |
Postup přípravy
Cukr nasypte do středně velkého hrnce, přidejte najemno nastrouhanou kůru z jedné limetky, šťávu ze všech čtyř limetek zalijte 200 ml vody a přiveďte k varu. Vařte pět minut, odeberte pěnu a nechte vychladnout. Na kostičky nakrájený ananas i mango dejte do mísy robotu, přelijte zchladlým limetkovým sirupem a rozmixujte dohladka. Dejte na 3–4 hodiny do mrazáku. Sorbet podávejte s ozdobnými trubičkami.
Tip
Lehce asijský tón získá sorbet přidáním kokosového mléka a špetky mletého kardamomu. Mango kupujte do dezertu pod naším logem Albert Excellent – je totiž vždy zralé!
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY