Ananasovo-mangový sorbet
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr nasypte do středně velkého hrnce, přidejte najemno nastrouhanou kůru z jedné limetky, šťávu ze všech čtyř limetek zalijte 200 ml vody a přiveďte k varu. Vařte pět minut, odeberte pěnu a nechte vychladnout. Na kostičky nakrájený ananas i mango dejte do mísy robotu, přelijte zchladlým limetkovým sirupem a rozmixujte dohladka. Dejte na 3–4 hodiny do mrazáku. Sorbet podávejte s ozdobnými trubičkami.
Tip
Lehce asijský tón získá sorbet přidáním kokosového mléka a špetky mletého kardamomu. Mango kupujte do dezertu pod naším logem Albert Excellent – je totiž vždy zralé!
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Ananasovo-mangový sorbet
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr nasypte do středně velkého hrnce, přidejte najemno nastrouhanou kůru z jedné limetky, šťávu ze všech čtyř limetek zalijte 200 ml vody a přiveďte k varu. Vařte pět minut, odeberte pěnu a nechte vychladnout. Na kostičky nakrájený ananas i mango dejte do mísy robotu, přelijte zchladlým limetkovým sirupem a rozmixujte dohladka. Dejte na 3–4 hodiny do mrazáku. Sorbet podávejte s ozdobnými trubičkami.
Tip
Lehce asijský tón získá sorbet přidáním kokosového mléka a špetky mletého kardamomu. Mango kupujte do dezertu pod naším logem Albert Excellent – je totiž vždy zralé!
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio