Další recepty a články
Americký burger s bylinkovým máslem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Americký burger s bylinkovým máslem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio