Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Americký burger s bylinkovým máslem

Americký burger s bylinkovým máslem

Podle chuti použijte chilli papričky, bílou nebo červenou cibuli, okurku, ředkvičky, pečený lilek nebo cuketu.

Ingredience

4 burgery Americano Albert
80 g česnekového bylinkového másla
4 hamburgerové bulky
4 lžíce kečupu
1 hrst salátového mixu
4 plátky sušené šunky
1 rajče
4 plátky sýru čedar
1 cibule

Postup přípravy

1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
10hodnocení3

Další videorecepty