Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Americký burger s bylinkovým máslem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Americký burger s bylinkovým máslem

Co budete potřebovat

4 burgery Americano Albert
80 g česnekového bylinkového másla
4 hamburgerové bulky
4 lžíce kečupu
1 hrst salátového mixu
4 plátky sušené šunky
1 rajče
4 plátky sýru čedar
1 cibule

Jak na to?

1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Americký burger s bylinkovým máslem

Hlavní chod Velmi snadné Americká Chuťovky Maso Párty Videorecept Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (2)
Podle chuti použijte chilli papričky, bílou nebo červenou cibuli, okurku, ředkvičky, pečený lilek nebo cuketu.

Co budete potřebovat

4 burgery Americano Albert
80 g česnekového bylinkového másla
4 hamburgerové bulky
4 lžíce kečupu
1 hrst salátového mixu
4 plátky sušené šunky
1 rajče
4 plátky sýru čedar
1 cibule

Jak na to?

1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty