1
Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2
Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3
Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4
Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.
1
Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2
Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3
Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4
Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.