
Americký burger s bylinkovým máslem
Podle chuti použijte chilli papričky, bílou nebo červenou cibuli, okurku, ředkvičky, pečený lilek nebo cuketu.
Postup přípravy
1. Burger položte na pracovní plochu a dlaní ho zploštěte. Do středu vložte plátek česnekového másla a zabalte ho do masa. Burger znovu vytvarujte na placičku a dejte na 20 minut chladit.
2. Na rozpáleném roštu opékejte burgery 5–7 minut z každé strany. Měly by být uvnitř propečené na 71 °C.
3. Bulky rozpulte a z každé strany grilujte 1 minutu.
4. Na spodní polovinu bulky naneste kečup, přidejte salát, šunku, rajče, burger, sýr a zakapejte podle chuti kečupem. Zakončete cibulí a přiklopte druhou polovinou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
10hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod