×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zmrzlina z Lučiny
15 minut , Dezert , Velmi snadné , Sladká jídla , Mražení a zachlazování ,

Zmrzlina z Lučiny

Co budu potřebovat

200 ml smetany ke šlehání
2–3 lžíce moučkového cukru
3 balení Lučiny 100 g
Na ochucení jahodový a borůvkový džem, kakao a čokoláda

Jak na to?

Smetanu s cukrem vyšlehejte dopevna. Vešlehejte Lučinu, vmíchejte džem nebo kakao a plňte do formiček (speciální formičky na nanuky, můžete nahradit formičkami na muffiny s brčkem). Dejte do mrazáku ztuhnout. Zmrzlinu spotřebujte do 2–3 dní od zamrazení, pokud ji chcete uchovat déle, zakryjte zmrzliny před zamražením ve formičce pečicím papírem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Salát niçoise

    Saláty 15 minut
  • Těstoviny s Lučinou, šalotkou a rajčaty

    15 minut
  • Hráškové suflé s parmazánem

    60 minut