Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyZapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Albert logoAlbert logo
  • Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku

Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku

Vyzkoušejte rychlé recepty, které jsou navíc z jednoho hrnce, pánve nebo pekáčku, a tak neztratíte čas ani mytím nádobí.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Sous Vide
Salát

Ingredience4 porce

4 porce
  • Květák 1 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Muškátový květ mletý 1/4 člž
  • Vejce 3 ks
  • Eidam strouhaný 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Květák 1 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Muškátový květ mletý 1/4 člž
  • Vejce 3 ks
  • Eidam strouhaný 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.

Příprava

1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 12.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 4 dny

Od 05.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 4 dny

Od 12.06.2024 do 18.06.2024

Platný ještě 4 dny

Od 05.06.2024 do 18.06.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.