Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

250 g quinoy
1 šalotka
3 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
100 g baby špenátu
200 g goudy NP Free from
2 vejce
150 g sójového jogurtu
sůl
pepř
100 g lískových ořechů
125 g mozzarelly NP Free from

Postup přípravy

1. Quinou připravte dle návodu na obalu.

2. Očistěte 1 šalotku a nakrájejte ji najemno. Oloupejte a prolisujte 3 stroužky česneku. V pánvi na rozpáleném oleji orestujte šalotku i česnek. Přidejte všechny omyté špenátové listy a prohřejte.

3. V misce smíchejte všechnu nastrouhanou goudu, 2 vejce, 150 g sójového jogurtu, sůl, pepř a promíchejte.

4. Ochucený špenát vmíchejte do jogurtové směsi a smíchejte s připravenou quinoou. Přendejte do menších zapékacích misek nebo do pekáčku.

5. Nasekejte 100 g lískových ořechů, 125 g mozzarelly natrhejte a položte na quinou. Zapečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 6 minut. Po zapečení ihned podávejte.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
6hodnocení3

Další videorecepty