Zapečená quinoa s goudou a mozzarellou
Ingredience
250 g | quinoy |
1 | šalotka |
3 | stroužky česneku |
2 | lžíce olivového oleje |
100 g | baby špenátu |
200 g | goudy NP Free from |
2 | vejce |
150 g | sójového jogurtu |
sůl | |
pepř | |
100 g | lískových ořechů |
125 g | mozzarelly NP Free from |
Postup přípravy
1. Quinou připravte dle návodu na obalu.
2. Očistěte 1 šalotku a nakrájejte ji najemno. Oloupejte a prolisujte 3 stroužky česneku. V pánvi na rozpáleném oleji orestujte šalotku i česnek. Přidejte všechny omyté špenátové listy a prohřejte.
3. V misce smíchejte všechnu nastrouhanou goudu, 2 vejce, 150 g sójového jogurtu, sůl, pepř a promíchejte.
4. Ochucený špenát vmíchejte do jogurtové směsi a smíchejte s připravenou quinoou. Přendejte do menších zapékacích misek nebo do pekáčku.
5. Nasekejte 100 g lískových ořechů, 125 g mozzarelly natrhejte a položte na quinou. Zapečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 6 minut. Po zapečení ihned podávejte.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY