
Zapečená quinoa s goudou a mozzarellou
Postup přípravy
1. Quinou připravte dle návodu na obalu.
2. Očistěte 1 šalotku a nakrájejte ji najemno. Oloupejte a prolisujte 3 stroužky česneku. V pánvi na rozpáleném oleji orestujte šalotku i česnek. Přidejte všechny omyté špenátové listy a prohřejte.
3. V misce smíchejte všechnu nastrouhanou goudu, 2 vejce, 150 g sójového jogurtu, sůl, pepř a promíchejte.
4. Ochucený špenát vmíchejte do jogurtové směsi a smíchejte s připravenou quinoou. Přendejte do menších zapékacích misek nebo do pekáčku.
5. Nasekejte 100 g lískových ořechů, 125 g mozzarelly natrhejte a položte na quinou. Zapečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 6 minut. Po zapečení ihned podávejte.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
6hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod