1
Z melounu vyřízněte výseč, která bude tvořit pusu žáby. Vykrojte ji podélně, začněte u stopky. Výseč vyjměte, dužinu pokrájejte, slupku nevyhazujte a meloun vydlabejte – ideálně pomocí vykrajovátka na meloun, abyste získali úhledné kuličky. Melounovou dužinu pokapejte citronovou šťávou.
2
Vytvořte oči: ze slupky vykrojte dvě půlkolečka, přidejte cokoliv bílého, může to být plátek ze žampionu, marshmallow nebo sýr, a připravte si dvě velké borůvky. Spíchněte párátkem a připevněte na meloun.
3
Ze zbylé slupky vykrájejte nožičky a naaranžujte je k melounu. Naplňte ho ovocem a podávejte.
1
Z melounu vyřízněte výseč, která bude tvořit pusu žáby. Vykrojte ji podélně, začněte u stopky. Výseč vyjměte, dužinu pokrájejte, slupku nevyhazujte a meloun vydlabejte – ideálně pomocí vykrajovátka na meloun, abyste získali úhledné kuličky. Melounovou dužinu pokapejte citronovou šťávou.
2
Vytvořte oči: ze slupky vykrojte dvě půlkolečka, přidejte cokoliv bílého, může to být plátek ze žampionu, marshmallow nebo sýr, a připravte si dvě velké borůvky. Spíchněte párátkem a připevněte na meloun.
3
Ze zbylé slupky vykrájejte nožičky a naaranžujte je k melounu. Naplňte ho ovocem a podávejte.