
Vepřové koleno sous vide
Je tu další tip na dokonalé menu jako z restaurace téměř bez práce. Koleno připravené metodou sous vide se vám bude přímo rozplývat na jazyku a přitom servírujete za půl hodiny.

Snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení 3 porce
- Chléb mistrovský
- Vepřové koleno na kmíně 1 ks
- Křen strouhaný 2 plž
- Hořčice plnotučná 3 plž
- Chléb mistrovský
- Vepřové koleno na kmíně 1 ks
- Křen strouhaný 2 plž
- Hořčice plnotučná 3 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.