Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové koleno sous vide
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové koleno sous vide

Vepřové koleno sous vide

Je tu další tip na dokonalé menu jako z restaurace téměř bez práce. Koleno připravené metodou sous vide se vám bude přímo rozplývat na jazyku a přitom servírujete za půl hodiny.
Vepřové koleno sous vide
Snadné
16-30 minut
3/5
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
3 porce
  • Chléb mistrovský
  • Vepřové koleno na kmíně 1 ks
  • Křen strouhaný 2 plž
  • Hořčice plnotučná 3 plž
  • Chléb mistrovský
  • Vepřové koleno na kmíně 1 ks
  • Křen strouhaný 2 plž
  • Hořčice plnotučná 3 plž

Příprava

1
Vepřové koleno vyjměte z krabice, vložte i ve fólii do hrnce s horkou vodou a 20 minut prohřívejte těsně pod bodem varu dle návodu na obalu.
2
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
3
Nachystejte si 2 mističky. Do jedné vložte 2 lžíce křenu, do druhé 3 lžíce hořčice.
4
Ohřáté koleno vyjměte z obalu a tekutinu nechte stranou. Vložte koleno do rozpálené pánve a ze všech stran orestujte dozlatova. Na závěr vlijte do pánve šťávu z kolena a chvíli koleno přelévejte. Ihned servírujte. Přejeme dobrou chuť.
5
TIP: Vepřové koleno můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete opéct v topinkovači.
1
Vepřové koleno vyjměte z krabice, vložte i ve fólii do hrnce s horkou vodou a 20 minut prohřívejte těsně pod bodem varu dle návodu na obalu.
2
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
3
Nachystejte si 2 mističky. Do jedné vložte 2 lžíce křenu, do druhé 3 lžíce hořčice.
4
Ohřáté koleno vyjměte z obalu a tekutinu nechte stranou. Vložte koleno do rozpálené pánve a ze všech stran orestujte dozlatova. Na závěr vlijte do pánve šťávu z kolena a chvíli koleno přelévejte. Ihned servírujte. Přejeme dobrou chuť.
5
TIP: Vepřové koleno můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete opéct v topinkovači.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 8 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě dnes

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 8 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 8 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 15 dní

Od 24.07.2024 do 06.08.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.