ReceptyVepřové koleno sous vide
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové koleno sous vide

Vepřové koleno sous vide

Je tu další tip na dokonalé menu jako z restaurace téměř bez práce. Koleno připravené metodou sous vide se vám bude přímo rozplývat na jazyku a přitom servírujete za půl hodiny.
Vepřové koleno sous vide
Snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
3 porce
  • Chléb mistrovský
  • Vepřové koleno na kmíně 1 ks
  • Křen strouhaný 2 plž
  • Hořčice plnotučná 3 plž
  • Chléb mistrovský
  • Vepřové koleno na kmíně 1 ks
  • Křen strouhaný 2 plž
  • Hořčice plnotučná 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.