Vánoční punč
Ingredience
180 ml | tmavého rumu |
2 | celé skořice |
3 | hvězdičky badyánu |
80 ml | javorového sirupu |
1 l | vychlazeného zázvorového piva |
250 ml | vychlazeného pomerančového džusu |
1 | pomeranč, omytý a nakrájený na tenká kolečka |
led k podávání |
Postup přípravy
Smíchejte rum, skořici, anýz a javorový sirup a nechte 30 minut odpočívat. Rum s kořením, zázvorové pivo a pomerančový džus vlijte do 2l nádoby, promíchejte a ozdobte pomerančem. Podávejte na ledu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY