1
Cibuli dejte na dno širšího hrnce nebo pánve s vyšším okrajem, navrch posaďte rybí filé a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném ohni 6–8 minut probublávat, aby se filé uvařilo.
2
Sejměte z ohně, rybu vyjměte a nechte zchladnout. Vývar přelijte přes sítko, abyste zachytili cibuli. Tu poté spolu s bylinkami vmíchejte k bramborám.
3
Rybu rozeberte na kousky a opatrně je rovněž vmíchejte k bramborám. Podle chuti osolte.
4
Poté ze směsi vytvarujte 16 menších karbanátků a dejte je na 30 minut chladit. Před pečením karbanátky potřete olejem a dejte na 10–15 minut péct do trouby vyhřáté na 170 °C.
1
Cibuli dejte na dno širšího hrnce nebo pánve s vyšším okrajem, navrch posaďte rybí filé a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a pak nechte na mírném ohni 6–8 minut probublávat, aby se filé uvařilo.
2
Sejměte z ohně, rybu vyjměte a nechte zchladnout. Vývar přelijte přes sítko, abyste zachytili cibuli. Tu poté spolu s bylinkami vmíchejte k bramborám.
3
Rybu rozeberte na kousky a opatrně je rovněž vmíchejte k bramborám. Podle chuti osolte.
4
Poté ze směsi vytvarujte 16 menších karbanátků a dejte je na 30 minut chladit. Před pečením karbanátky potřete olejem a dejte na 10–15 minut péct do trouby vyhřáté na 170 °C.