Cukr zalijte v rendlíku 100 ml vody, přiveďte k varu a míchejte do rozpuštění. Stáhněte plamen a vložte broskve. Rendlík přikryjte poklicí a deset minut povařte, aby bylo ovoce měkké, ale ještě drželo tvar. Vyjměte ho děrovanou naběračkou a nechte trochu zchladnout – sirup nevylévejte. Broskve oloupejte. Rozmixujte je s odloženým sirupem a citronovou šťávou.
2
Smíchejte tvaroh s kondenzovaným mlékem. Do každé nanukové formičky dejte trochu tvarohové směsi, potom přidejte lžíci broskvového pyré a pokračujte do spotřebování surovin. Zamrazte.
1
Cukr zalijte v rendlíku 100 ml vody, přiveďte k varu a míchejte do rozpuštění. Stáhněte plamen a vložte broskve. Rendlík přikryjte poklicí a deset minut povařte, aby bylo ovoce měkké, ale ještě drželo tvar. Vyjměte ho děrovanou naběračkou a nechte trochu zchladnout – sirup nevylévejte. Broskve oloupejte. Rozmixujte je s odloženým sirupem a citronovou šťávou.
2
Smíchejte tvaroh s kondenzovaným mlékem. Do každé nanukové formičky dejte trochu tvarohové směsi, potom přidejte lžíci broskvového pyré a pokračujte do spotřebování surovin. Zamrazte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!