×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tvarohové nanuky

Další recepty a články

Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Čokoládový dort s řepou
Čokoládový dort s...
Čokoládový dort s řepou
Čokoládový dort s řepou

Tvarohové nanuky

Co budete potřebovat

250 g měkkého tvarohu
2 sáčky vanilkového cukru
1 lžíce medu
šťáva z jednoho citronu
kůra z jednoho citronu, najemno nastrouhaná
250 ml 40% smetany ke šlehání
NA PŘÍCHUTĚ:
150–200 g malin (nebo malinová marmeláda)
150–200 g borůvek (nebo borůvková marmeláda)
1 větší banán, klidně i přezrálý
3 lžičky cukru

Jak na to?

Tvaroh smíchejte s cukry, přidejte med, šťávu i kůru z citronu. Smetanu ušlehejte dotuha a přimíchejte k tvarohu. Dejte do lednice.

Ovoce dejte do mističek, rozmačkejte zadní stranou vidličky, případně vždy přidejte po lžičce cukru, a snažte se plody co nejvíce rozmělnit.

Tvarohovou hmotu rozdělte na tři části, každou „obarvěte“ jedním druhem ovoce a důkladně promíchejte. Pak směsi na nanuky přendejte do tvořítek, doprostřed zapíchněte klacík a dejte mrazit. Nejlépe přes noc.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tvarohové nanuky

Dezert Velmi snadné Česká
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

250 g měkkého tvarohu
2 sáčky vanilkového cukru
1 lžíce medu
šťáva z jednoho citronu
kůra z jednoho citronu, najemno nastrouhaná
250 ml 40% smetany ke šlehání
NA PŘÍCHUTĚ:
150–200 g malin (nebo malinová marmeláda)
150–200 g borůvek (nebo borůvková marmeláda)
1 větší banán, klidně i přezrálý
3 lžičky cukru

Jak na to?

Tvaroh smíchejte s cukry, přidejte med, šťávu i kůru z citronu. Smetanu ušlehejte dotuha a přimíchejte k tvarohu. Dejte do lednice.

Ovoce dejte do mističek, rozmačkejte zadní stranou vidličky, případně vždy přidejte po lžičce cukru, a snažte se plody co nejvíce rozmělnit.

Tvarohovou hmotu rozdělte na tři části, každou „obarvěte“ jedním druhem ovoce a důkladně promíchejte. Pak směsi na nanuky přendejte do tvořítek, doprostřed zapíchněte klacík a dejte mrazit. Nejlépe přes noc.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Čokoládová pěna
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Čokoládový dort s řepou
Čokoládový dort s řepou
Čokoládový dort s řepou
Čokoládový dort s řepou

Inspirujte se podobnými recepty