Třešňová marmeláda s levandulí
Ingredience
1 kg | třešní |
1 | gelfix 3:1 |
350 g | krupicového cukru |
1 | tabulka hořké čokolády |
1 | lžička kyseliny citronové |
pár snítek levandule |
Postup přípravy
1) Třešně omyjte, nechte okapat v cedníku, a pak je vypeckujte. Dále je rozmixujte v robotu a přendejte do širšího hrnce.
2) Gelfix smíchejte se dvěma lžícemi cukru a vmíchejte do třešní.
3) Poté přiveďte třešně k varu a zhruba minutku povařte. Následně přisypte zbývající cukr, nalámanou nebo nastrouhanou čokoládu a kyselinu a vařte dalších 10 minut.
4) Do každé zavařovací sklenice dejte pár snítek čerstvé nebo sušené levandule, přelijte horkou zavařeninou, co nejpevněji uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte 5 minut stát.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY